viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
sluđbe na terenu
Vrijeme objave: 05.10.24 @ 11:37
OGLAS

U Kiseljaku je situacija nakon jučerašnjih poplava pod kontrolom. Sinoć su nadležne službe radile do kasno u noć, dežurale tijekom iste te su jutros ponovno raspoređeni na više lokacije.

OGLAS

Djelatnici Službe za civilu zaštitu, vatrogasci, JP Vodovod i kanalizacija, te pripadnici Oružanih snaga BiH, potpomognuti dobrovoljcima ali prije svega mehanizacijom i privatnih firmi redom obilaze teren te rade i po dojavama kojih barem noćas, srećom nije bilo. Broje firme donirale su i opremu ali i strojeve kako bi sve išlo brže a od jutros su na tereni i vatrogasci iz Viteza. Podsjećamo, jučer su cijeli dan na terenu u Kiseljaku proveli i vatrogasci Novog Travnika kao i djelatnici tamošnjeg komunalnog poduzeća pomažući u čišćenju ali prije svega u ispumpavanju vode. Danas su pak Novotravničani na akcijama u Kreševu.

Voda se povlači, i to je sada najvažnija vijest, potvrđeno nam je s terena. Službe rade na tzv. kreševskoj cesti, na Gromiljaku, u središtu grada i trude se pokriti sve dijelove što brže.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM