viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.21 @ 09:44
OGLAS

Udruženje ,,Zabrđe” Vitez ima za cilj sačuvati, zaštititi i unaprijediti Zabrđe.

Svim sadašnjim i budući članovima, upućuju poziv da uplate godišnju članarinu za 2021. godinu.

OGLAS

Podsjećaju, osnovne aktivnosti udruženja se financiraju upravo od članarina, stoga su uvjereni da ćete i ove godine blagovremeno ispoštovati svoju člansku obvezu da uplatite istu, jer samo zajedničkim angažmanom se ostvaruju planovi. Zahvaljuju se svojim vjernim članovima koji su izmirili obveze za prošlu godinu.

OGLAS

Također, najavljuju čišćenje posljednje divlje deponije na putu prema izletištu – tzv. “Liskovina”, gdje prema procjeni ima 10 tona otpadnog materijala.

OGLAS

Nakon realizacije ove akcije, planiraju postaviti kamere koje su Udruženju donirali sugrađani.

Posebno su ponosni na nove planove čija realizacija već počinje, tako da su u rekordno kratkom roku napisali projekt vodoopskrbe i već je započeo proces prijave za realizaciju istog. Vrijednost projekta iznosi 29.888,82KM.

Udruženje želi da što više sugrađana bude dio ove, po svemu sudeći, sjajne priče o jednom izletištu i planini koja, ionako prelijepa, tek treba doživjeti svoj procvat. Stoga, ako volite planinu, čist zrak, odmor, tišinu, bijeg od svakodnevice, javite se i objasnit će vam kako postati član. Svatko od Vas koji čitate ovo, dobrodošao je u Udruženje. Pridružite se da zajedno ispišemo povijest.

Uplata članarine može se izvršiti na račun Udruženja (NLB Banka) ili direktno članu Veseljku Filipoviću ili predsjedniku Udruženja.

Poziv za uplatu članarine: shorturl.at/sEH58
Popis članova koji su uplatili članarinu za 2020. godinu: shorturl.at/jvEN1
Popis članovi koji su uplatiti članarinu za 2021. godinu: shorturl.at/tSWZ0

Posebne pozive za pridruživanje radu upućuje Miroslav Petrović, predsjednik Udruženja ,,Zabrđe” Vitez.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM