viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.12.23 @ 19:00

U prostorijama Napretka u Vitezu sinoć je održan prijam za studente, koji su bili ili su još uvijek aktivni članovi ovog društva.

Druženje, sjećanje na dane provedene u Napretku i planovi za budućnost su samo dio onoga što je obilježilo ovu večer. U dijelu večeri neki su se prisjetili i sviranja te uz instrumente koje sviraju nazočne počastili sa nekoliko pjesama.

OGLAS

Predsjednica Napretka u Vitezu, profesorica Gordana Mišković je poželjela dobrodošlicu studentima i čestitala na uspjesima koje postižu u svome radu. ,,U vremenu danas, ali i u budućnosti, ovim projektom, mi želimo ukazati da je znanje i traženje znanja prvi prioritet. Znanje je nešto što vam nitko ne može oduzeti, niti ga možete izgubiti, bez obzira u kakve okolnosti da vas život dovede. Podsjećanja radi, mi smo nedavno imali druženje u motelu Bor, gdje smo uz večeru i glazbu glazbenika iz Splita, uspjeli prikupiti određen iznos te vas večeras simbolično darovati, vas ukupno 31. Na ovome neće stati, jer mi želimo i u budućnosti organizirati ovakve i slične projekte, a sve u duhu našeg poslanja”, poručila je.

OGLAS

Dobrodošlicu studentima izrazilo je još nekoliko napretkovih članova u Vitezu koji su se također pridružili željama za uspješno školovanje, ali i obećanju da će ponovno oživjeti napretkov fond za stipendije.

OGLAS
Oglasi
LM