viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.03.24 @ 13:15
OGLAS

Nakon dužeg vremena, bijeli pokrivač ponovno je zabijelio vrhove Vlašića, kao i veći dio ostalih brdsko-planinskih krajeva Bosne i Hercegovine.

Zimska idila, koja je prema meteorolozima kratkog vijeka, obradovala je ljubitelje zimske čarolije, dok je pokazala svoju magiju kroz prelijepe pejzaže i promenjivo vrijeme.

OGLAS

Iako su se mnogi već pripremili za dolazak proljeća, snijeg je iznenadio mnoge mještane i posjetitelje ovih planinskih predjela. Oni koji su žudjeli za zimskim radostima sada imaju priliku uživati u snježnim aktivnostima za koje nisu imali prilike tokom proteklih mjeseci.

OGLAS

Ipak, ljubitelji zimske idile neće dugo uživati. Prema najnovijim prognozama, vikend će donijeti zatopljenje uz južinu, što će vjerovatno prouzrokovati brzo topljenje snijega. Očekuje se da će nedjelja donijeti i jak vetar, dodatno doprinoseći promjenljivim vremenskim uvjetima.

OGLAS

Fotografi i zaljubljenici u prirodu nisu propustili priliku zabilježiti ovu ljepotu na Vlašiću. Pogledajte nekoliko fotografija koje su uhvatile bajkovite prizore planine prekrivene snijegom.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM