viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.04.24 @ 19:30

Danas je (petak 26. travnja) u Vitezu u službenim prostorijama ujedno i caffeu KND, održana treća izborna skupština Udruge Klub navijača GNK Dinamo Zagreb Vitez. Skupštini je nazočilo preko 30 članova Udruge s pravom glasa.

Nazočni su birali predsjednika Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Skupštine i članove navedenih tijela. Nakon iscrpnog izvješća o radu predsjednika Udruge Vlade Miškovića koji je članove informirao o brojnim aktivnostima, od desetina uspješnih odlazaka na domaće i gostujuće utakmice, humanitarnih akcija, sudjelovanjima na brojnim turnirima, ulaganjima u kafić i drugo, obratio se i predsjednik nadzornog odbora Zdravko Grujo. On je članstvo informirao o izvršenim financijskim izvješćima, popisu imovine i ostalim detaljima. Nakon toga, nazočni su krenuli s biranjem novog vodstva.

OGLAS

Jednoglasno povjerenje za predsjednika dobio je i treći put Vlado Mišković. Novi članovi UO su Ivan Zovko iz Žepča, Ivan Šimić, Nikola Šarić, Igor Botić, Josip Skopljak i Ivan Milinović iz Viteza. Predsjednik skupštine je Marko Lekić. Predsjednik Nadzornog odbora je Perica Baškarad, a članovi Dario Čerkez i Miro Bošatlija.

OGLAS

Nakon okončanja skupštine i iznesenim brojnim idejama za rad u tekućoj godini, druženje je nastavljeno uz roštilj, osvježenje i pjesmu.

OGLAS
Oglasi
LM