viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.01.22 @ 12:27
OGLAS

Kako je portal Viteški.ba prvog dana Nove godine informirao čitatelje lijepim vijestima da su tijekom novogodišnje večeri u Hrvatskoj bolnici dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj rođene dvije djevojčice, ovog puta donosimo manje lijepe vijesti koje se tiču demografske slike u Županiji Središnja Bosna.

Doktor Bojan Raos, specijalist ginekologije je u razgovoru za RTV Herceg Bosne kazao da je u 2021. godini na Odjelu porodilišta Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj rođeno 554 djeteta što je značajan pad u odnosu na godinu ranije kada je bilo gotovo 100 djece više.

OGLAS

Kako doznajemo, nitko od dužnosnika u Županiji Središnja Bosna tijekom posljednjeg dana prošle ili prvog dana ove godine nije posjetio porodilje u Bolnici u Novoj Biloj, a takav posjet bio bi uistinu lijep i simboličan događaj. Vrijedi napomenuti da mlade obitelji u našoj Županiji, Federaciji, ali i u cijeloj zemlji, zasigurno vape za uvođenjem značajnih porodiljnih naknada, po uzoru na zapadne zemlje, a koje bi im omogućile mnogo ljepši i ugodniji obiteljski život.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM