spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
slaba kiša
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
92 %
1.8kmh
50 %
Sub
15 °
Ned
21 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

Umjetnica iz Viteza oslikava vrhunske portrete, ne mogu se razlikovati od izvorne fotografije

- Oglasi -
- Oglasi -

Ivana Gudelj iz Viteza ponosna je mama dvoje djece, koja je u nedostatku posla odlučila iskoristiti svoj talent, uzeti olovku i bojice u ruke te crtati divne portrete u svrhu lijepih uspomena i univerzalnih poklona.

Ivanin talent za crtanje pojavio se u ranom djetinjstvu, a u osnovnoj školi najveću potporu je dobila od nastavnice likovne kulture pa je i razlog upisivanja srednje škola za dizajnera odjeće, između ostaloga, upravo to. Kasnije je talent postajao sve izražajniji, a slike bolje. Jedan od prvih portreta bio je poklon jednoj djevojčici za rođendan, gdje je originalnim poklonom oduševila djecu s rođendana i njihove mame. Tako su počele narudžbe i potpora bližeg kruga prijatelja, a sada puno šire, ističe Ivana.

- Oglasi -

Za jedan Ivanin portret potrebno je od tri do pet dana, od trenutka narudžbe, portrete crta olovkom i drvenim bojicama, a oni koji poznaju radove ove umjetnice, kao oni koji će se tek uvjeriti u to, složit će se da vrijedi čekati i puno više.

- Oglasi -

Na pitanje urednika portala Viteški.ba, koji su planovi za ovu umjetnicu, kao i što s ovakvim portretima, Ivana Gudelj je rekla. ,,Imam puno ideja i želja, nadam se kako ću barem neke ostvariti. Želja mi je uraditi slikovnice za djecu, uraditi ilustraciju, napisati sve sama, a razlog tomu je i želja, barem na kratko uzeti djeci mobitele iz ruku, a vratiti slikovnice”. Ivanina zanimljiva priča uz kreativne radove plijeni pozornost, o čemu govorimo provjerite na službenom profilu Ivanica Umjetnica, a o kakvim se radovima, odnosno portretima radi donosimo i u našoj fotogaleriji.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE