viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.10.21 @ 22:39
OGLAS

U nedjelju uvečer predstavom Svirko Svemirko u popunjenoj kazališnoj dvorani u Vitezu zatvoreni su 13. Dani kazališta Vitez 2021. u organizaciji GKM-a Vitez kojemu je ova predstava ujedno i 8. premijera u ovoj godini.

U predstavi su glumili: Ena Čalić, Hanka Salkić, Sofija Ćosić, Ana Radoš, Emin Šahdan, Lana Čalić  Maša Nuk-Vuković, Marija Martinović, Glorija Radoš.

OGLAS

Redateljica je Anja Stipinović koja je ranije za viteški.ba kazala kako ovo samo još jedna predstava za djecu, ovo je priča o životu, dobroti i ljubavi. “Moderna bajka koja preslikava životne prilike i neprilike, objašnjava smisao postojanja, ističe temeljne ljudske i životne vrijednosti. Zbog toga je ova predstava namijenjena svim uzrastima, od 7 do 77 godina. Sretna sam i ponosna na svoje male glumce, jer ovo je njihova prva premijera i znam kako će dati sve od sebe. Znam i koliko će im značiti podrška publike, a ukoliko i bude po koja greškica na nju ćemo zažmiriti”, rekla je Stipinović.

OGLAS

Izvršni producent i voditelj GKM-a Viteza Ivan Sajević zahvalio se vjernoj publici i najavio skori upis u školu glume te nove Dane kazališta naredne godine.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM