viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.09.21 @ 23:49

Roberto Soldić, poznati hrvatski MMA borac iz Viteza noćas je u Poljskoj obranio titulu i pojas prvaka u velteru KSW nakon što je “uništio” protivnika.

Njegov protivnik bio je Patrik Kincl iz Češke Republike i to u glavnoj borbi večeri. Velter pojas je u vlasništvu Soldića od listopada 2018. kada je u uzvratu svladao Dricusa Du Plessisa te ga je obranio jednom protiv Krystiana Kaszubowskog u svibnju 2019.

OGLAS

U prvoj rundi Soldić je bio za trenutak boji. Iako je Čeh na početku uputio jedan solidan udarac Soldić se vraća i do kraja prve runde dominira. Druga runda protekla je na aktivnostima domaćeg borca da u parteru pokuša nanijeti štetu Soldiću, međutim bezuspješno. Soldić je čak u jednom trenutku giljotinjom pokušao završiti susret, ali se Kincl uspješno izvukao i pokušao izvršiti pritisak na našeg borca. U trećoj rundi odlični Soldić privodi borbu kraju s nizom udaraca u svoju korist. Soldić je prvo krenuo s gušenjem, ali se izvukao Čeh. Hrvat ga je zatim uništio serijom udaraca i sudac je morao prekinuti borbu.

OGLAS

U ovoj borbi Soldić je potvrdio svoju snagu, te poseban napredak koji je napravio u proteklom razdoblju.

OGLAS

Inače, posljednji put Soldić (26) s radnom adresom u Njemačkoja rodom iz Viteza u Bosni i Hercegovini borio se 14. studenog prošle godine protiv Materle, te je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Znači, nakon deset mjeseci i boksačkih treninga s Pedrom Diazom i Filipom Hrgovićem Soldić se vratio u kavez.

Oglasi
LM