viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.10.21 @ 23:12
OGLAS

KMF Vitez ponovo je organizirao uspješnu humanu misiju. Ovog puta igrali su za Tarika Juhića koji se nalazi na liječenju u Sjedinjenim Američkim Državama.
U utorak, 12.10.2021. godine Vitez je ugostio ekipu MNK „Neimari“ iz Zenice. Zeničani su sa zadovoljstvom prihvatili poziv za igranje humanitarne utakmice te su pored toga ispred kluba Neimari uručili i posebnu donaciju za Tarikovo liječenje.
Utakmica je bila zanimljiva, sa puno preokreta, lijepih akcija i još ljepših golova. Konačan rezultat utakmice bio je 6-8. Bila je ovo dobra prilika da treneri obje ekipe testiraju svoje igrače pred početak sezone, a ujedno i skautiraju svog protivnika s obzirom da nas očekuju međusobne utakmice u prvoj ligi FBiH koja prema najavama počinje 06.11.2021. godine.

Iako je utakmica odigrana u terminu utakmice reprezentacije BiH naši sugrađani su pokazali humanost i ovaj put, te je od prodaje ulaznica ukupno sakupljeno 1998 KM koje je naš igrač Mirza Sejmen, koji je i inicijator ove ideje, uručio porodici svog rođaka Tarika Juhića.
Tariku želimo pobjedu u najbitnijoj životnoj utakmici, a mi nastavljamo dalje sa pripremama za takmičenje u prvoj ligi FBiH.

OGLAS

BUDI DIO PRIČE, BUDI VITEZ!!!

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM