viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.09.23 @ 15:17

U prvom i drugom kolu nove sezone Premijer lige BiH koje će se održati idućeg vikenda 15. rujna Stolnoteniski klub “CM” Vitez gostuje u Sarajevu kod momčadi STK “Bosna” i STK “Željezničar” Sarajevo.

U prethodnoj sezoni Vitežani su bili uspješni u mečevima sa sarajevskim ekipama, te se nadaju da će i ove sezone nastaviti isto. Uz standardne prvotimce, kapetana Ivana Bobaša, dugogodišnjeg stolnotenisača Igora Stjepića i Hrvoja Livančića i u ovoj sezoni za Vitežane će nastupati jedini bh. olimpijac u stolnom tenisu Srđan Miličević. Nakon povijesnog rezultata iz prošle sezone, izborenim play-off doigravanjem i u sezoni pred STK CM Vitez ima velike ambicije, te se nadaju ponovnoj borbi za sami vrh.

OGLAS

Kupnjom ulaznice dajete potporu seniorima u nastupima u najvišem rangu natjecanja Premijer ligi BiH za sezonu 2023/2024

OGLAS

Također ovom prilikom pozivaju sve koji žele podržati rad kluba, kako seniorske ekipe tako i svih mlađih uzrasnih kategorija u predstojećoj sezoni da to i učine kupnjom godišnje ulaznice. Cijena jedne sezonske ulaznice je 20,00 KM.

OGLAS

Kupnju ulaznice možete obaviti u trening prostorijama STK CM Vitez (Gradska sportska dvorana Vitez) u terminima treninga.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt brojeve:

  • +387 63 874-437 Ivan Bobaš
  • +387 63 834-990 Igor Stjepić

. +387 63 366-488 Nenad Ćosić

Oglasi
LM