viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.09.23 @ 09:53

Nogometaši mostarskog Zrinjskog sjajnim utakmicama u Europi izborili su plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, prvi put u povijesti Bosne i Hercegovine. Prvak naše zemlje europski put počeo je u kvalifikacijama u Ligi prvaka, a trijumf protiv armenskog Urartua garantirao je play-off Konferencijske lige. U drugom pretkolu tim Krunoslava Rendulića za protivnike je imao stare znance, ekipu Slovana iz Bratislave, ali se ovaj tim još jednom pokazao kao tvrd orah za našu ekipu.

Morali su se naši momci zadovoljiti Ligom Europe, a tamo su snage odmjerili sa islanskim Breidablikom. Sjajna utakmica u Mostaru i trijumf od 6:2, našem timu praktično je osigurao plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, prvi put u povijesti. Željeli su prvaci Bosne i Hercegovine otići i korak dalje uz plasman u grupnu fazu Lige Europe, ali nisu imali sreće u dvomeču protiv LASK-a, pa će se morati zadovoljiti grupama Konferencijske lige.

OGLAS

Ovaj plasman će napuniti blagajnu našeg tima do samog vrha. Plemići su do sada inkasirali 3.651.000 eura, što je više od sedam milijuna KM. Imat će naš tim priliku ovu cifru značajno “podebljati”. Svaki trijumf u grupnoj fazi Konferencijske lige donosi dodatnih 500 tisuća eura, dok neriješen ishod donosi 166 tisuće eura.

OGLAS

Ždrijeb grupne faze Konferencijske lige na rasporedu je danas.

OGLAS
Oglasi
LM