viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.10.23 @ 08:40

U vikendu za nama počela su rukometna natjecanja u kojima sudjeluju mladi sastavi Rukometne akademije Vitez, a sve u okviru Lige Rukometnog saveza Herceg-Bosne i Rukometnog savez ŽSB.

U subotu su rukometašice Viteza (U-16) odmjerile snage u Kiseljaku, u herceg-bosanskoj ligi, koja je i ove sezone najjače natjecanje za mlade, a uz ekipe iz RS HB nastupaju i trebinjski Leotar te Nevesinje. U ovome natjecanju Vitez ponovno ima visoke ambicije te su tako u prvom kolu opravdale ulogu favorita slavljem 26:23 u Kiseljku. Najbolje u redovima Viteza bile su Martina Zeko i Magdalena Papić s po sedam pogodaka, dok je šest dodala Mihaela Bobaš.

OGLAS

U Ligi ŽSB rukometašice Viteza (U-14) slavile su sa 17:13 protiv Jajca u susretu gdje je čak 11 zgoditaka djelo Karle Alilović, a igračice do 16 godina starosti s čak 20:6 protiv Jajca. Igrana je u utakmica mini rukometa za djevojčice gdje je također slavio Vitez.

OGLAS

Muški sastavi igrali su protiv gostiju iz Livna. Dečki rođeni 2009. i mlađi poraženi su rezultatom 20:16, dok su dečki rođeni 2011. godine i mlađi bili uvjerljivi i pobijedili 25:7.

OGLAS
Oglasi
LM