viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.10.23 @ 08:27

U prepunoj dvorani svadbenog salona „Venera“  sinoć je održana humanitarna Donatorska večera koju već XIII. put organizira Gradski odbor Zajednice žena HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača” Mostar. Oko 700 žena je pružilo podršku ovom humanitarnom događaju.

Ove godine su prilozi namijenjeni Školskim sestrama franjevkama Krista Kralja Mostar.

Iskazavši dobrodošlicu i zahvalu svim ženama na odazivu i potpori koju pružaju u aktivnostima Zajednice žena, predsjednica Marijana Rajič , je u svom obraćanju poručila:

OGLAS

“Rad zajednice žena ne bi bio moguć bez pouzdanja i vjere u Boga. S nama su večeras žene koje uz Božju pomoć nesebično daju svoj doprinos u radu s nezbrinutim trudnicama, ženama i djecom žrtvama obiteljskog nasilja, sa djecom bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi kao i sa ženama sa problemom ovisnosti. Večeras ćemo podržati njihov rad, podršku i pomoć koju nam
svakodnevno nude. Vjerujem u vas i snagu Zajednice žena. Vi ste temelj našeg uspjeha”.

Zahvalu je uputila sestra Franka Bagarić, provincijska predstojnica Školskih sestara franjevki Krista Kralja Mostar ističući molitvu i zajedništvo te cijeneći da je rad Školskih sestara prepoznat u sredini u kojoj djeluju. Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH,  Marina Pendeš koja je bila nazočna na Donatorskoj večeri pozdravila je sve hrabre žene ističući njihov značajan doprinos kako u obiteljskom tako i društveno političkom životu. Svim nazočnim je uputila čestite povodom 15. Obljetnice utemeljenja Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH. 

OGLAS
Oglasi
LM