viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.01.24 @ 13:36

U Zenici je 9. siječnja organiziran defile ulicama, sudionici su automobilima prošli kroz grad mašući zastavama BiH, ali i RBiH, a sve kao odgovor na obilježavanje neustavnog Dana RS.

Na kraju defilea se dogodio incident kada je netko zapalio zastavu bh. entiteta Republike Srpske. Uslijedile su brojne reakcije i pozivi da se sankcioniraju odgovorni, a kako saznaje Crna Hronika, pripadnici MUP-a ZDŽ su krenuli u potragu za osumnjičenim.

OGLAS

Dvadese tčetverogodišnji H.S. ispitan je zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa paljenjem zastave Republike Srpske u Zenici, a što se dogodilo 9. siječnja, potvrđeno je “Nezavisnim novinama”. Iz Uprave policije MUP-a ZDŽ rečeno nam je da je 8. siječnja Policijskoj upravi i Policijskoj stanici Centar, najavljen “Patriotski skup” koji je održan 9. siječnja od 19.30 do 22 sata.

OGLAS

Tokom ovog skupa, oko 20.30 sati, na platou ispred istočne strane stadiona “Bilino polje” zapaljena je zastava Srpske, što je snimano mobilnim telefonom, a zatim je objavljeno na društvenim mrežama čime je došlo do uznemirenja javnosti.

OGLAS
Oglasi
LM