viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.02.24 @ 19:50

U rezidenciji Veleposlanstva Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini danas je održan oproštajni susret između veleposlanika Kine Ji Pinga i zamjenika predsjedatelja Doma naroda Dragana Čovića, priopćio je Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Tijekom posjeta razgovarano je o trenutnoj situaciji u obje zemlje, pri čemu je Čović informirao veleposlanika o aktivnostima Bosne i Hercegovine na putu prema europskim integracijama. Razmijenjena su mišljenja o svim važnijim aktualnim političkim pitanjima, kako u BiH i regiji, tako i na globalnoj razini.

OGLAS

Veleposlanik Ji Ping istaknuo je snažnu podršku Kine Bosni i Hercegovini u njezinom putu prema članstvu u Europskoj uniji. Sugovornici su istaknuli kako su odnosi dvaju zemalja tradicionalno dobri i prijateljski. Na kraju susreta, Čović je zahvalio veleposlaniku na njegovom radu i potpori, te mu zaželio mnogo uspjeha u budućem radu i nastavku diplomatske karijere.

OGLAS

Veleposlanik Ji Ping je zahvalio na podršci tijekom njegova mandata, izražavajući želju za daljnjom suradnjom. Ovom prigodom, naglašena je važnost nastavka suradnje na različitim područjima kako bi se unaprijedili bilateralni odnosi između Bosne i Hercegovine i Kine.

OGLAS

Ovaj oproštajni posjet predstavljao je prigodu za podsjećanje na postignuća i suradnju tijekom mandata veleposlanika Ji Pinga u Bosni i Hercegovini i isticanje važnosti nastavka dijaloga i zajedničkih napora na jačanju prijateljstva između dviju zemalja, navodi se u priopćenju.

Oglasi
LM