viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.07.23 @ 09:02

Kako su novinari portala viteški.ba doznali proteklih dana se na području općine Vitez dogodilo nekoliko teških krađa koje nisu evidentirane kroz dnevna priopćenja MUP-a ŽSB na web stranici www.mupsbk-ksb.gov.ba, no zabilježeni su kroz biltene i prijave građana.

Tako se tijekom vikenda dogodila krađa u jednom gospodarskom subjektu u Vitezu, a u noći s ponedjeljka na utorak te sinoć po barem jedno novo krivično djelo. Kako se doznaje dana, 4.7.2023. oko 03:00 telefonski se Policijskoj stanici Vitez obratio J.Š. iz Šantića (općina Vitez) te prijavio provalu u obiteljsku kuću i prateće prostorije, od strane nepoznate muške osobe.

OGLAS

Iako su policajci upućeni na mjesto događaja doznajemo kako počinitelj nije uhićen, a na licu mjesta došli su do spoznaje kako je nepoznata muška osoba iz obiteljske kuće otuđila novčanik sa neutvrđenom količinom novca i dokumentima. Ova nepoznata osoba pokušala je otuđiti i motorno vozilo Peugeot u čemu ga je spriječio vlasnik J.Š. i provalnik bježi u nepoznatom pravcu.

OGLAS

Lokalna policija je osigurala mjesto provale, a očevid su izvršili službenici OKP PU Travnik te je o svemu upoznat dežurni tužitelj.

OGLAS
Oglasi
LM