viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.12.23 @ 15:33
OGLAS

Četrdesetjednogodišnji K. N. iz Zenice uhapšen je jučer popodne nakon višesatne drame koju je uzrokovao u zeničkom mjestu Šerići. Uhitili su ga zenički specijalci, nakon što je najprije nožem prijetio susjedima, a zatim pucao na policiju koja je izašla na mjesto događaja po prijavi susjeda.

Po dolasku policijske patrole, osumnjičeni je nastavio s prijetnjama susjedima, ali i policajcima, a zatim je oko 14:30 sati iz svoje kuće ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema službenim vozilima, oštetivši pritom policijsku “škodu”. Potom su na mjesto događaja stigli pripadnici Specijalne jedinice MUP-a ZDŽ, koji su zajedno sa policajcima Policijske uprave i u 16:25 sati osumnjičenog stavili pod kontrolu i uhitili ga. U prostorijama kuće gdje je osumnjičeni boravio pronađena je lovačka puška, dva pištolja i veća količina pištoljskog i lovačkog streljiva. Oružje i streljiva su oduzeti i bit će predmet potrebnih vještačenja, te će biti korišteni kao dokazi u daljnjem postupku, priopćili su iz zeničke policije.

OGLAS

Uhićenom 41-godišnjaku na teret se stavljaju kaznena djela izazivanje opće opasnosti, sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje, ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija i oštećenje tuđe stvari. O svim okolnostima događaja, te poduzetim mjerama i radnjama, obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, koji je zajedno sa ekipom Sektora kriminalističke policije izašao na mjesto događaja i rukovodio uviđajnim radnjama. Nakon uhićenja, K. N. je dovezen u službene prostorije MUP-a ZDŽ na kriminalističku obradu, nakon čega je tijekom dana predan u nadležnost Tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM