viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.02.24 @ 20:46

Haris Kaniža, zastupnik u Saboru ŽSB, istaknuti član i predsjednik županijskog odbora stranke Narod i pravda (NiP) u ŽSB, objavio je svoju ostavku na sve stranačke dužnosti.

Kaniža, poznat kao ugledni odvjetnik, stekao je javnu pažnju nakon sudjelovanja u značajnoj presudi koja se odnosila na upotrebu maternjih jezika u Republici Srpskoj. Njegova politička karijera obuhvaćala je kandidaturu za načelnika Općine Travnik, što dodatno ističe njegovu angažuranost u političkom životu.

OGLAS

U javnoj objavi na društvenim mrežama, Kaniža je izrazio zahvalnost svima koji su mu tokom njegova mandata pružali povjerenje, naglasivši da je odluka o ostavci proizašla iz višestrukih razloga, medu kojima je najistaknutiji čuvanje vlastitog zdravlja, kako fizičkog tako i psihičkog.

OGLAS

“Moram obavijestiti poštovanu javnost – transparentnost sam obećao – da više nisam predsjednik NiP ŽSB, a time ni član viših organa po funkciji” izjavio je Kaniža, dodajući kako u budućnosti planira pružati podršku stranci i njezinim iskrenim članovima.

OGLAS

Ova neočekivana ostavka otvara pitanja o budućem smjeru i vođenju stranke Narod i pravda u ŽSB, kao i o potencijalnom nasljedniku koji će preuzeti Kanižine dužnosti. Kaniža je zaključio svoju objavu riječima podrške i ohrabrenja za svog nasijednika, izražavajući želje za uspjehom i srećom u daljnjem vođenju stranačkih aktivnosti.

“I dalje sam tu za sve dobre ljude,” poručio je, naglašavajući svoju kontinuiranu posvećenost vrijednostima i ciljevima stranke.

Oglasi
LM