viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.02.22 @ 18:12
OGLAS

Novotravničke mažoretkinje, kao najmoderniji ures kulture u Novom Travniku, danas slave veliki 11. rođendan. Godine truda, rada i predanosti dovode ih do odličnih rezultata, niza uspješnih projekata i suradnji.

,,Zaista sam ponosna. Mi kao najmlađa i mnogobrojna skupina Novotravničanki, trenutno smo nikad aktivnije, mlađe, a brojnije. Djevojčicama iz dana u dan, iz treninga u trening prenosimo naše znanje o mažoretu, u njih usađivamo ljubav prema istome, ali i prema svome gradu budući da u našem nazivu se krije baš njegovo ime i s razlogom nam je publika dodjelila naziv “Ukrasa” Novog Travika! ”, rekla je Nikolina Lukić, predsjednica udruge Novotravničke mažoretkinje.

OGLAS

Zanimanje za mažoretom u Novom Travniku raste stalno. Kontinuranim treniranje, spajanjem kulture i mladosti, sporta i umjetonosti postale su nezaobilazne na svima važnijim manifestacijama u Novom Travniku. Njihovu plavu boju, gracioznost i elegantnost nemoguće je ne primjetiti. No, sami znamo da nije lako izgraditi jednu mažoretkinju, da je potrebno mnogo volje i truda s obje strane, i od voditelja i mažoretkinje. Na pitanje od kud motivacija i volja za svim Nikolina odgovara:

OGLAS

,,Tako je, nije lako. Ali, evo otpočela je četvrta godina kako predano radim kao leader NTM. Uz to, redovna sam studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu, moram se maksimalno posvetiti i fakultetu i udruzi kako bi oboje bilo na pristojnoj razini, praktički živim u dvije domovine istovremeno što je trenutno jedna od velikih prepreka u mojoj posvećenosti mažoretu, ali ipak se trudim da prelazimo tu pristojnu razinu i da je rad što kvalitetniji. Isto tako važno mi je i moje obrazovanje, pa to sve definitivno upotpunjuje jedno drugo! Mi imamo jako pomlađene timove i trenerice, zajedno rastemo, prvi veći nastupi su ispred njih budući da je zbog koronavirusa naš rad bio usporen. Ne bojimo se, trudom i radom se može sve postići, nekad je potrebno vrijeme da se dođe do određenih rezultata, ali s obzirom na našu mladost, barem vremena imamo, bitno je to da odustati ne želimo! Mi smo dokaz da u gradu imamo zaista aktivnu i marljivu mladost koja se želi ovdje izgraditi i pokloniti mu svoju kreativnost!” za centralnu.ba je kazala Nikolina Lukić.

OGLAS

I ove godine u svom stilu obilježit će rođendan. Nikako se ne može zaboraviti fantastična proslavu prošle godine, a što su pripremile ove godine pročitajte u nastvaku.

,,Ove godine to će biti više timski, ali budući da mi smatramo da je sreća veća kad se dijeli, naše djevojke moći ćete sresti na ulici i osvojiti neke simbolične nagrade. Također imamo otvorenu nagradnu igru u suradnji s novootvorenim Rastoranom Agave do 15:00h na našoj instagram stranici, a naše članice bit će posebno počašćene!” za kraj kazala je Nikolina Lukić za centralnu.ba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM