viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.09.22 @ 14:25

Dana 09.09.2022. godine u prostorijama policijske uprave i policijske stanice Travnik održana je primopredaja kamera za video nadzor između načelnika općine Travnik i zapovjednika policijske stanice Travnik.

Naime, načelnik općine Travnik ustupio je policijskoj stanici Travnik na korištenje kamere za video nadzor kojim će biti pokriveno 8 lokacija u užem dijelu grada Travnika. Navedene kamere su opremljene sa kompletnom instalacijom i imaju mogućnost snimanja u punoj HD rezoluciji (dan/noć), i iste su povezane sa centralnim serverom koji se nalazi u policijskoj stanici Travnik.

OGLAS

Svečanoj primopredaji između ostalih prisustvovao je ministar MUP-a Srednjobosanske županije, načelnik općine Travnik, načelnik PU Travnik, zapovjednik PS Travnik, kao i brojni predstavnici medija.

OGLAS

U vezi navedenog, važno je napomenuti da su okviru planskih aktivnosti koje su usmjerene na povećanje stupnja sigurnosti građana, policijski komesar Uprave policije i ministar MUP Srednjobosanske županije pokrenuli projekt u suradnji  sa načelnicima općina na uspostavi video nadzora na području svih općina. Ovaj projekt je realiziran u većini općina i već postiže određene rezultate.

OGLAS

Uzimajući u obzir da je stanje sigurnosti na području naše županije u proteklom periodu zadovaljavajuće po svim sigurnosnim prarametrima uz tendenciju poboljšanja,  postavljanjem ovih video nadzora realno je očekivati da će se takvo stanje i dodatno poboljšati.

Oglasi
LM