viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.07.22 @ 12:20

Da su Vitežani gostoprimljivi dokazali su sinoć članovi Moto kluba ,,Vitezovi MM” iz Viteza, kao i djelatnici Sport GMS-a koji su ugostili biciklistu iz Engleske na njegovom proputovanju kroz Bosnu i Hercegovinu.

Biciklista iz Engleske već osam mjeseci putuje svijetom i snalazi se od mjesta do mjesta, onako kako zna, umije, ali i pronađe prenoćište. Kako je za portal viteški.ba rečeno, većinom se kupa po rijekama i spava u šatoru.

OGLAS

Svoj jučerašnji boravak u Vitezu tako je i zamislio, došao je u Sport GMS u trgovinu gdje je sa djelatnicima našao zajednički jezik i pitao za neki kamp, oni su se sjetili članova Moto kluba ,,Vitezovi MM” i nastavak komunikacije i jedne lijepe prijateljske priče dogovorili za dvije minute. Vitezovi su se sastali sa biciklistom, družili u prostorijama Moto kluba, počastili ga sa pivom i ćevapima, smjestili u motel na odmor, a još jutros je svoj boravak u Vitezu upotpunio kupanjem u Vodenom parku ,,Ribica”, nakon čega nastavlja put do Turske.

OGLAS

Vjerujemo kako će ovakvih posjeta u budućnosti još biti te da će Vitežani pokazati svoje gostoprimstvo, ali i svoje turističke potencijale. Vitezovi su posebno ponosni jer biciklista nije krio svoje oduševljenje i istaknuo kako ga nitko i nikada na njegovom proputovanju nije na ovakav način ugostio.

OGLAS
Oglasi
LM