viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.12.20 @ 11:44

Brojni članovi Udruge Klub navijača Dinama Vitez, posjetili su spomen-obilježje u Križančevom Selu nadomak Viteza. Tim povodom, oglasili su se emotivnom objavom putem svojih stranica na društvenim mrežama, a iste prenosimo u cijelosti:

„ Dvadeset drugi prosinac tisuću devetsto devedeset treće godine.

OGLAS

Ovo je, dragi prijatelji, uklesan datum u našim srcima. Datum koji ćemo pamtiti dok god živimo, ali i datum koji ćemo zajedno sa svim povijesnim činjenicama, prenijeti i na one naraštaje koji dolaze poslije nas.
S posebnim pijetetom, u nedjelju 20. prosinca 2020. godine, posjetili smo Križančevo Selo, mjesto gdje se dogodio najveći ratni zločin u BiH koji je počinjen od strane Armije BiH nad hrvatskim civilima i vojnicima.

OGLAS

Uz molitvu, minut šutnje, upalili smo svijeće i položili vijenac našim herojima i obećali jedni drugima, da nevino stradali viteški civili i vojnici, od strane Kluba, nikada neće biti zaboravljeni!

OGLAS

Nakon kratkog razgovora na spomen-obilježju u miru smo se razišli, ali i u nadi i vjeri da će napokon odgovarati oni koji su zapovijedili i počinili zločin nad nevinim ljudima.

Heroji, počivali u miru Božijem! “, poručili su putem društvenih mreža brojnim pratiteljima, članovi Kluba navijača Dinama Vitez.

Oglasi
LM