viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.10.22 @ 08:32

Prema dostupnim informacijama, jučer je malena Lejna Hodžić iz Viteza, u pratnji svojih roditelja otputovala na liječenje u Tursku.

Podsjećamo, djevojčica Lejna je rođena sa teškim dijagnozama, imala je do sada četiri operacije, prva operacija je bila četiri dana poslije rođenja, poslije je imala operaciju glave i ugrađen joj je VP shunt i nakon mjesec dana taj VP shunt nije funkcionirao te nakon komplikacija je stavljen novi VP shunt i prema navodima oca, za sada je u funkciji i nadaju se da će tako ostati. Sljedeći korak je operacija kičme zbog koje je otac Ismet pokrenuo apel, operacija kičme iznosi 24900 eura u Turskoj.

OGLAS

S obzirom da su se javnost, obitelj i prijatelji iz Viteza uključili u ovu akciju, vjerujemo da je to dodatan uspjeh akcije, a posebno je i pohvalna organizacija velikog humanitarnog koncerta diskoteke Label i prijatelja, Mirze Šut, Davora Badrova, Velida Handžića i Armina Mešanovića, gdje je novac od ulaznica, pića i nargila usmjeren za liječenje djevojčice. Pored ove, za početak uspješne priče, uredništvo portala viteški.ba vjeruje kako će uslijediti nastavak te kako će se obitelj Hodžić javiti sa najsretnijim vijestima. Sretno!

OGLAS
Oglasi
LM