viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.09.23 @ 13:05

Prošloga tjedna izvođač radova uveden je u ugovoreni posao, a riječ je o kapitalnoj investiciji u Vitezu koja je ranije najavljena, gradnji nove, multifunkcionalne lamele Doma zdravlja Vitez.

Izgradnjom nove lamele stvorit će se uvjeti za reorganizaciju službi unutar Doma zdravlja Vitez, a prije svega za premještanje laboratorije i Centra za mentalno zdravlje te proširenje Odjela pedijatrije. Pristup će biti omogućen osobama s invaliditetom.

OGLAS

Povodom početka gradnje danas su Dom zdravlja i gradilište posjetili ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB Anto Matić, općinski načelnik Boris Marjanović i predsjednik Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro sa suradnicima, koji su u pratnji ravnateljice Doma zdravlje dr. Ane Šimunović upoznati sa svim aspektima gradnje lamele, prilikom čega su istaknuli zadovoljstvo da je projekt ušao u fazu izvođenja radova, priopćeno je iz Općine Vitez.

OGLAS

Vrijednost radova iz prve faze, koja podrazumijeva sve od pripremnih i zemljanih radova do pokrivanja objekta je 324.000,00 KM, a ugovoreni rok je 90 dana od dana uvođenja u posao. Radove izvodi poduzeće Bašić gradnja. Financijska sredstva osigurana su iz proračuna ŽSB i Općine Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM