viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.12.21 @ 14:29

Općinska organizacija Mladeži HDZ BiH Vitez održala je u utorak 14. prosinca ove godine svoju šestu redovitu sjednicu u uredskim prostorijama u Hrvatskom domu u Vitezu. Prije početka sjednice, predsjednik OO M HDZ BiH Vitez Nikola Šarić u ime organizacije, uz prigodne riječi uputio je čestitku u povodu rođenja djeteta članu i uspješnom sportašu i treneru STK “CM” Vitez Ivanu Bobašu.

Osim informacija o održanim redovitim sjednicama Općinskog vijeća Vitez kao i sjednice Općinskog odbora seniora HDZ BiH Vitez, članovi su razgovarali o realizaciji humanitarne akcije “Božić za svakoga 2021.” gdje su zaključili da će poklon bonovima darovati obitelji u potrebi na području općine Vitez. “Humanitarna akcija, deveta po redu koja je već prerasla u tradicionalnu, realizirati će se do konca idućeg tjedna, a s ciljem da sve obitelji kojima se pomoć dodijeli, božićne i novogodišnje blagdane dočekaju u što ljepšem i ugodnijem ozračju. Također, zaključili smo kako ćemo prilikom dodjele pomoći, najviše računa voditi o obiteljima s većim brojem djece, gdje će njihovi roditelji, sigurni smo, od uručenih poklon bonova dio izdvojiti za božićne darove svojim mališanima. Jedan poklon bon iznosi 100,00 KM, a uručit ćemo njih između deset i dvanaest. Osobnim prilozima, ali i pomoći OO HDZ BiH Vitez na čelu sa predsjednikom Borisom Marjanovićem, uspjeli smo i ove godine pomoći naše sugrađane. S obzirom da i druge viteške organizacije civilnog društva, humanitarne, sportske, vjerske i druge, također organiziraju akcije za pomoć potrebitima, uvjereni smo da nijedna obitelj u Vitezu neće ostati bez određenog načina pomoći”, naveli su u priopćenju za javnost iz OO M HDZ BiH Vitez.

OGLAS

Ovim priopćenjem Mladež HDZ BiH Vitez uputila je svojim sugrađanima katolicima božićnu, a svim ostalima novogodišnju čestitku riječima: “U nadi da ćete Božić i božićne blagdane, kao i Novu Godinu provesti u toplini obiteljskog doma sa svojim najmilijima želimo Vam čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu”.

OGLAS
Oglasi
LM