viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.12.21 @ 13:21

Inspekcije u Županiji Središnja Bosna bit će na terenu u novogodišnjoj noći, kazao je to danas nakon sjednice Vlade ministar zdravstva i socijalne politike Anto Matić (HDZ BiH).
“Inspekcija će biti na terenu, jučer smo imali komunikaciju s Ministarstvom unutarnjih poslova (MUP) oko organizacije. Neka ljudi ne misle da neće biti nikakvih kontrola iako nema organiziranih javnih dočeka u Županiji”, kazao je Matić.
Iz MUP-a su pozvali građane na odgovorno ponašanje tijekom novogodišnje noći, s posebnim naglaskom na izbjegavanje vožnje pod utjecajem alkohola i poštivanje epidemioloških mjera.
U zadnjih nekoliko dana na prometnicama ŽSB poginule su četiri osobe.
“Mislim da je čak broj smrtno stradalih u prometnim nesrećama premašio prošlu godinu što je posljedica nesavjesnog ponašanja vozača. Svi građani se trebaju ponašati u skladu s trenutnom situacijom, a tu mislim na epidemiološke mjere”, rekao je ministar unutarnjih poslova Feliks Vidović.

Kako je navedeno, organiziranih javnih dočeka kad je u pitanju Županija neće biti, a građanima i ugostiteljima omogućeno je da uz poštivanje epidemioloških mjera organiziraju proslave u najluđoj noći u godini, javlja Radio Drukčiji.

OGLAS
Oglasi
LM