viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.10.20 @ 16:02

Na važnost poštivanja Uputa Kriznog stožera ŽSB, „Uputa za početak nastave u školskoj 2020./21.godini za sve osnovne i srednje škole na području Županije Središnja Bosna”, podsjetila je ravnateljica Osnovne škole „Dubravica” u svojoj obavijesti na facebook profilu Škole.

U nastavku objave ukazuje kako smo svjedoci povećanja broja zaraženih koronavirusom na nivou ŽSB proteklih dana. Stoga još jednom moli, zajedno sa ostalim kolegama, da budemo odgovorni i disciplinirani u poštivanju epidemioloških mjera, jer je u zajedničkom interesu da se redoviti nastavni proces neometano odvija, tj. da ne dođe do zatvaranja škola.

OGLAS

Od djece se očekuje visoki stupanj odgovornosti i visoki stupanj discipliniranosti, kako prema sebi, tako i prema drugima.

OGLAS

Djeca moraju nositi zaštitne maske (u učionici, u kombiju, u svakodnevnim kontaktima izvan škole). Roditelji su obvezni djeci osigurati zaštitne maske i odgovorni su za nošenje, odnosno nenošenje istih, od strane djece.

OGLAS

Pranje i dezinfekcija ruku obvezna i česta.

Svjesni i značaja izvanškolskih aktivnosti za psihofizički razvoj djece, ali u ovom trenutku bi bilo najbolje iste reducirati ili obustaviti, jer kao što se do sada pokazalo škola nije izvor zaraze, nego mnogobrojni kontakti izvan škole, koje nije moguće kontrolirati.

Zbog prethodno navedenoga, iz Osnovne škole „Dubravica” ponovno mole da budemo odgovorni i disciplinirani, jer samo zajedničkom suradnjom možemo uspješno prevazići novonastalu situaciju na dobrobit svih nas.

Oglasi
LM