viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.08.23 @ 13:01

Danas je u maloj dvorani Općine Vitez općinski načelnik Boris Marjanović i službeno potpisao ugovore s predstavnicima četiri nevladine udruge čiji su projekti odobreni za financiranje po Javnom pozivu organizacijama za predaju prijedloga projekata u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokracije (ReLOaD 2), priopćeno je iz Općine Vitez.

Svečanosti potpisivanje su, uz predstavnike Općine Vitez te korisnika sredstava, prisustvovali i službenici UNDP-a, koji su pozdravili suradnju s Općinom Vitez te izrazili zadovoljstvo međusobnim razumijevanjem na korist lokalne zajednice u cjelini.

OGLAS

Četiri projekta koja će u Vitezu biti implementirana su: „Vitez swims (Vitez pliva)“, kojeg provodi Udruga Delfin (19.787,25 KM); „Ples i mašta mogu svašta“ u organizaciji Sportskog plesnog centra LDF Vitez (19.500,00 KM); „Uključi! Educiraj! Podrži!“ u organizaciji Udruge za pomoć osobama s teškoćama u razvoju Betanija Vitez (14.419,00) i projekt „Naučimo romski jezik“ u organizaciji Udruženja žena Romkinja Centar za majke „Izvor života“ (15.400,00 KM).

OGLAS

Obraćajući se na svečanosti načelnik Marjanović čestitao je udrugama koje su prošle zahtjevan proces selekcije te poželio da svojim projektima obogate općinu Vitez. Također, naglasio je značaj kvalitetne suradnje s UNDP-om koja je izuzetne važnosti za Općinu s nadom kako će ona biti nastavljena u budućem vremenu.  

OGLAS

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) nastavak je partnerstva između Europske unije (EU) i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) i prethodno podržane inicijative – ReLOaD1 koja je provedena u četverogodišnjem periodu. Od izdvojenih 69.106,26 KM po ovome javnom pozivu Općina Vitez projekte sufinancira s 14.520,61 KM.

Oglasi
LM