viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.12.23 @ 12:21

Predsjednik novoformirane Hrvatske viteške stranke (HVS) Ivan Vidović održao je jučer u Vitezu radni sastanak s Helen Flewker, šeficom Političkog odjela Veleposlanstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Bosni i Hercegovini te njenim kolegama.

Flewker se posebno zanimala za stanje u ovom dijelu Bosne i Hercegovine kao i za razloge zbog kojih je došlo do osnivanja nove stranke.

OGLAS

„Svoju uvaženu sugovornicu sam posebno upoznao sa razlozima osnivanja Hrvatske viteške stranke (HVS) i sa našim programom rada, koji je za sada usmjeren prema lokalnoj razini i borbi protiv korupcije, stranačkog zapošljavanja i nepravedne podjele javnog novca na lokalnim nivoima. Govorili smo o uvođenju skenera prilikom glasovanja na biralištima da Vitez bude mjesto gdje će ovaj pilot projekt biti testiran. Drago mi je da je gospođa Flewker imala sluha da predstavim programa rada HVS-a kao i činjenice naših oštrih kritika na račun vladajuće garniture“, stoji u priopćenju koje je u redakciju dostavio Ivan Vidović, predsjednik HVS-a.

Kako je ranije priopćeno Flawker se susrela i s premijerom Središnje Bosne Tahirom Lednom gdje su razgovarali o Planu i programu rada Vlade Srednjobosanske županije za narednu godinu te o političkoj situaciji u zemlji, novim političkim strankama, ključnim društvenim i drugim pitanjima.

OGLAS
Oglasi
LM