viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.06.20 @ 14:18
OGLAS

Iz Općine su obavijestili kako sukladno članku 19. Odluke o komunalnom redu općine Vitez, svi vlasnici/korisnici stambenih i poslovnih prostora dužni su održavati prostore i njihovu neposrednu okolinu u čistom i urednom stanju. To podrazumijeva i održavanje staklenih površina, odnosno izloga, čišćenje smeća, čišćenje krovova i kamenja, košenje trave, odvoz osušenih grana, održavanje cvjetnjaka i drugih nasada na površinama uz objekte.

Tako će grad i njegova neposredna okolina biti urednija i ljepša na zadovoljstvo svih građana grada Viteza. U slučaju nepoštivanja ove odredbe, novčanom kaznom u iznosu od 100 do 1. 000 KM kaznit će se pravna osoba, a od 50 do 500KM odgovorna osoba kao i osoba koja osobnim radom obavlja obrtničku, ugostiteljsku ili drugu djelatnost.

OGLAS

Iz Općine upozoravaju kako će komunalna inspekcija izvršiti nadzor sukladno navedenom i shodno utvrđenom stanju na terenu poduzeti odgovarajuće mjere.

OGLAS

Ovo prilikom obavještavaju i sve vlasnike montažnih poslovnih prostora, a koji već duže vrijeme nisau u funkciji i kojima je istekla valjanost urbanističke suglasnosti, da u što kraćem roku, a najkasnije u roku od 30 dana od izdavanja ove obavijesti podnesu zahtjev za izdavanje nove urbanističke suglasnosti ili pristupe uklanjanju svojih objekata, jer u protivnom će to uraditi nadležne općinske službe na teret vlasnika objekata.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM