viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.01.24 @ 14:48
OGLAS

I ove godine članovi Udruge Torcida Vitez pokazali su svoju veliku privrženost HNK Hajduk iz Splita.

Tijekom jučerašnje aktivnosti učlanjenja u Hajduk još jednom je postignut izniman, rekordan rezultat. Naime, već treću godinu uzastopno Torcida Vitez ostvaruje rekordne rezultate u pogledu učlanjenja, odnosno dnevnih uplata članarina u Naš Hajduk.

OGLAS

Novi rekord je 656 člana. Tako Torcida Vitez ostaje lider po broju dnevnih uplata u Naš Hajduk ne samo na području središnje Bosne, nego i puno šire. Tijekom iste akcije 2022. godine Torcida Vitez je postavila rekord po broju članova u dnevnoj akciji s 505 članova. U 2023. godini taj broj je rastao na ukupno 565 članova. Ova 2024. godina također je rekordna sa 656 članova. Sjajne rezultate imali su Ljubuški s 573 i Čapljina s 637 članova.

OGLAS

Završena je dnevna akcija učlanjenja u Vitezu, koji je još jednom pokazao pripadnost Hajduku! Hvala svima koji su učinili ovaj dan posebnim i čarobnim! Službeni broj učlanjenih je 656, sto je značajno uvećanje u odnosu na prošlogodišnjih 565 članova, na ponos i radost nama, ali i svim zaljubljenicima u bijelu boju! Zapisano u genima, vjerni samo Bijelima!”, poručili su iz Torcide Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM