viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.12.23 @ 15:15
OGLAS

Franšizni centar u Vitezu bio je domaćin večerašnjeg tradicionalnog božićno-novogodišnjeg prijama dužnosnika HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna. Ovaj događaj simbolizira kraj godine, slavi protekle blagdane i ističe važnost zajedništva i suradnje.

Večer je okupila ne samo hrvatske dužnosnike, već i gospodarstvenike, članove braniteljskih udruga, vjerske dostojanstvenike, kulturne djelatnike, predstavnike javnih institucija i predstavnike drugih političkih stranaka, što dodatno naglašava duh zajedništva.

OGLAS

Domaćinima su bili Radoje Vidović, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB, Dražen Matišić, predsjedatelj Sabora ŽSB, te ministri imenovani na prijedlog HDZ-a BiH: Mirjana Plavčić, Božana Petrović, Bojan Domić, Anto Matić i Feliks Vidović.

OGLAS

U svojem govoru na tradicionalnom božićno-novogodišnjem prijamu, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna, Radoje Vidović, dotaknuo se nekoliko ključnih tema koje su od značaja za zajednicu. Vidović je započeo razmatranjem aktualne političke situacije, naglašavajući njezin utjecaj na svakodnevni život i važnost suradnje svih stranaka i sektora za opće dobro.

OGLAS

Govoreći o važnosti zajedničkog rada, Vidović je istaknuo potrebu za suradnjom među svim stanovnicima Središnje Bosne, bez obzira na njihove političke ili druge pripadnosti. U tom kontekstu, posebno je pohvalio rad Vlade i Sabora ŽSB, naglašavajući njihovu odgovornost u procesima donošenja odluka, kao i uspješno usvajanje Proračuna.

Predsjednik se također osvrnuo na brojne infrastrukturne i druge projekte koji su trenutno u tijeku, ističući kako ti projekti pokazuju predanost razvoju i napretku regije. Vidović je naglasio važnost suradnje s partnerima iz različitih političkih stranaka, kao i podršku koju pružaju svim segmentima društva, čime se promiče sveobuhvatni razvoj.

Završavajući svoj govor, Vidović je pozvao na mir i pomirenje, ističući to kao suštinu blagdana Božića. Na koncu, uputio je srdačne čestitke za Božić i izrazio najbolje želje za sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu svim prisutnima.

Program je obilježen i dodjelom stipendija darovitim studentima iz 11 općina Županije Središnja Bosna, što je tradicionalni dio večeri. Za kulturni dio programa pobrinuo se Mješoviti zbor HKD Napredak Kreševo, koji je svojim pjevanjem dodatno uljepšao ovu svečanu večer.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM