viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.11.23 @ 12:03
OGLAS

Općinsko vijeće Vitez ranije je donijelo Odluku kojom je predviđeno izmještanje Javne ustanove Centar za socijalni rad Vitez iz zgrade Općine Vitez u poslovni prostor u ulici Kralja Petra Krešimira, gdje se ova Javna ustanova nalazila do prije nekoliko godina.

Prostor površine 137 m2 će biti u potpunosti rekonstruiran, uz hol, prijamni pult imat će devet ureda, kantinu, toalete, a radi se i novi sustav zagrijavanja prostora kako bi se smanjili izdaci za energiju. Radove su jučer obišli općinski načelnik Boris Marjanović, predsjednik Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro te ravnatelj JU Centar za socijalni rad Vitez Ajdin Čišić. Istaknuto je zadovoljstvo jer kako smatraju, sadašnje prostorije Centra nisu adekvatne za rad s korisnicima usluga te strankama kao i za izvršavanje administracijskih poslova. Stoga, očekivanje je da će nove prostorije omogućiti učinkovitiji rad i olakšan pristup strankama uslugama Centra.

Za građevinske radove i opremanje prostora JU Centar za socijalni rad Vitez osigurano je 120.000,00 KM, od čega je Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Kantona Središnja Bosna izdvojilo 100.000,00 KM, a Općina Vitez kroz Proračun za 2023. godinu 20.000,00. Građevinske radove izvodi poduzeće „Sigma SK“, d.o.o. Zenica, a ugovorena vrijednost radova je 116.993,69 KM.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM