viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.07.21 @ 19:41

U Mjesnoj zajednici Bila, koja je ujedno i jedna od najvećih na prostoru općine Vitez, nakon višegodišnjeg inzistiranja stanovništva i apeliranja na nadležna tijela vlasti konačno je postavljeno prvo natkriveno autobusno stajalište.

Radove je organizirala i financirala Udruga Volim Vitez iz koje su naveli kako je ovo skromni dar stanovnicima MZ Bila, prije svega djeci koja svakodnevno na ovoj lokaciji čekaju prijevoz, a vrlo često je to bilo i na kiši ili jakom vjetru. Također su dodali očekivanja kako će ovaj čin motivirati i nadležne vlasti da sve, posebno udaljenije mjesne zajednice, dobiju natkrivena stajališta u čemu su i oni, kao udruga građana spremni dati doprinos.

OGLAS

Iz Mjesne zajednice Bila izrazili su zahvalu na ovom skromnom daru koji je postavljen u toj MZ, točnije u mjestu Grgino Polje.

OGLAS

Osim ovog hvalevrijednog projekta, Udruga Volim Vitez svojim radom i aktivnostima konstantno doprinosi ljepšem i ugodnijem životu ljudi na području općine Vitez. Izgradnja dječjeg igrališta, uređenje parka u urbanom dijelu općine, radionice i edukacije za djecu i mlade, pomoć stanovništvu treće dobi te oživljavanje lika i djela biskupa Garića, samo su neki od projekata ove Udruge.

OGLAS
Oglasi
LM