viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.05.21 @ 18:01

Na prijedlog Ministarstva gospodarstva, Vlada ŽSB usvojila je Odluku o raspodjeli sredstava pravnim i fizičkim osobama koja samostalno obavljaju registriranu poslovnu djelatnost, a kojima je Zaključkom Vlade ŽSB od 30.03.2021 .godine ograničeno obavljanje djelatnosti.

Shodno navedenoj odluci, Ministarstvo gospodarstva ŽSB pozvalo je sve pravne i fizičke osobe koje samostalno obavljaju registriranu poslovnu djelatnost koji su ostvarili pravo na subvencioniranje dijela minimalne neto plaće isplaćene na teritoriji FBiH, kao i dijela minimalnih doprinosa za vrijeme trajanja Zaključka Vlade ŽSB na potpisivanje ugovora u općinama u kojima je sjedište poslovnog subjekta.

OGLAS

Postupak, način i tehnički uvjeti za obavljanje aktivnosti obuhvatili su prisustvo akreditiranog državnog službenika Ministarstva gospodarstva ŽSB, prisustvo osobe koja zastupa poslovni subjekt uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera i obvezno korištenje zaštitne maske.

OGLAS

Danas je u Vitezu u sali općine od 09,00 – 14,00 sati realizirano potpisivanje ugovora, a kako doznajemo svi oni koji to nisu uradili, svoje ugovore mogu potpisati već narednog tjedna, a o čemu se mogu raspitati u Ministarstvu gospodarstva ŽSB.

OGLAS
Oglasi
LM