viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.07.20 @ 22:41
OGLAS

Na poziv ministra gospodarstva ŽSB Nisveta Hrnjića, 14.7.2020.godine veleposlanik Republike Hrvatske Ivan Sabolić zajedno sa suradnicima Bernardicom Periš i Nikicom Pažin upriličio je službenu posjetu Županiji Središnja Bosna.

Veleposlanika Republike Hrvatske u zgradi Vlade ugostili su premijer Tahir Lendo, ministar gospodarstva Nisvet Hrnjić, predsjednik Udruge poslodavaca ŽSB Kemal Čolak s članovima Udruge Zoranom Gazibarićem, Draganom Kafadarom i Željkom Topalovićem.

OGLAS

Premijer Vlade Tahir Lendo upoznao je Nj.E. Sabolića o razvojnim projektima i mogućnostima koje investitorima pruža ŽSB.

OGLAS

Ministar gospodarstva Nisvet Hrnjić istaknupje važnost suradnje Republike Hrvatske i gospodarskih subjekata s područja ŽSB. Tijekom obraćanja upoznao je prisutne s provedenim aktivnostima Vlade i u okviru potpore gospodarstvu Županije u otežanim uvjetima izazvanih pandemijom COVID-19.

OGLAS

Predsjednik Udruženja poslodavaca Kemal Čolak prenio je aktualne probleme i izazove s kojima su suočeni gospodarstvenici u poslovanju s posebnim naglaskom na otežanu ekonomsku i trgovinsku razmjenu.

Veleposlanik Republike Hrvatske izrazio je zahvalnost na dobrodošlici i dosadašnjoj izuzetnoj suradnji. U svom govoru, iskazao je važnost prilagodbe na nove ekonomske i trgovinske uvjete izazvane pandemijom COVID-19.

Nakon prijama u Vladi izaslanstvo je posjet Županiji nastavilo obilaskom gospodarskog subjekta iz drvoprerađivačke industrije Palavra d.o.o. Travnik. Predrag Palavra u ime domaćina upričio je prijam u prostorijama preduzeća te ih upoznao s proizvodnim pogonom i poslovnim aktivnostima.

Posjet Veleposlanika Republike Hrvatske završen je turističkim obilaskom stare jezgre općine Travnik.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM