viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.07.22 @ 17:05

Ljubitelji dvotočkaša uistinu su uživali u Vitezu i gostoprimstvu na tradicionalnoj motorijadi, a koje im je priredilo članstvo Moto kluba ,,Vitezovi MM” Vitez.

Dugo iščekivani, tradicionalni moto susret u Vitezu, koji je bio najavljen za subotu, 2. srpnja 2022. godine ispunio je očekivanja organizatora, članova Moto kluba ,,Vitezovi MM” Vitez. Zbog povoljnih vremenskih uvjeta tradicionalno druženje motorista je proteklo sa uobičajenim moto defileom ulicama Viteza, naravno u dobrom raspoloženju. Tijekom defilea, motoristi su se zadržali na prostoru uže gradske jezgre, a nakon čega su nastavili svoje putovanje prema prostoru Moto kluba ,,Vitezovi MM” gdje su se održavale moto igre, viteška alka, potezanje konopca i bacanje gume, pripremili su i auto kamp te zabavu uz live glazbu za koju su bili zaduženi Gruver band i Taxi band.    

OGLAS

Motoristi, kako oni domaći, tako i gosti, pokazali su ponovno kako je motor i vožnja sa motorom ljubav, zabava i terapija od svakodnevnice, a uz to sve prostor za sklapanje velikih prijateljstava. Viteškom motorijadom pored svih nabrojanih ciljeva, članovi MK ,,Vitezovi MM” su ponovno iskoristili priliku za promociju Viteza, promociju moto sporta, ali i promociju sigurne i odgovorne vožnje.

OGLAS

Viteški motoristi iz Moto kluba ,,Vitezovi MM” su po tko zna koji put posebno naglasili ponos, jer su moto susretom u Vitezu okupili oko stotinu klubova, što je privuklo više od tisuću ljudi iz različitih dijelova BiH, susjednih zemalja te drugih zemalja. Samo djelić atmosfere i fotografija za uspomenu donosimo u fotogaleriji:

OGLAS

Viteški.ba donosi i videoprilog samog defilea motorista kroz Vitez.

Oglasi
LM