viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.08.22 @ 13:08

Danas su članovi uredništva Viteškog ljetopisa Jakov Križanović i Nikola Šarić posjetili Katarinu Kafadar, predsjednicu Udruge poslodavaca općine Vitez s kojom su održali službeni sastanak te iskoristili se prigodom kako bi predsjednici Udruge uručili Viteški ljetopis.

Viteški ljetopis iz tiska je izašao prije dva mjeseca, a plod je rada novinara vodećeg lokalnog portala viteški.ba te je izdan u nakladi Udruge Volim Vitez uz svesrdnu potporu Vlade Republike Hrvatske i njenog Središnjeg ureda za Hrvate izvan RH. Kroz dvije stotine stranica svjedoči o 2021. godini u Vitezu donoseći najvažnije aktualnosti iz toga vremena.

OGLAS

Katarina Kafadar se zahvalila na posjetu i Ljetopisu te osobno ali i u ime vlastitog poduzeća te Udruge poslodavaca istaknula potporu budućim projektima Vitežana, među kojima svakako značajnu ulogu ima Ljetopis, čije će izdavanje biti ponovno tradicija ovoga kraja.

OGLAS

Iz Udruge Volim Vitez napominju sve zainteresirane kako je Viteški ljetopis moguće nabaviti u Gradskoj knjižnici u Vitezu.

OGLAS
Oglasi
LM