viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.03.21 @ 11:57

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika ŽSB u nedjelju, 28. ožujka s početkom od 12,00 sati organizira utrku povodom Svjetskog dana bubrega.

Svjetski dan bubrega se obilježava svake godine drugog četvrtka u mjesecu ožujku. To je ove godine 11.03., ali se ovaj dan obilježava kroz cijeli treći mjesec. Posvećen je, prvenstveno prevenciji bubrežne bolesti, ali i načinu liječenja.

OGLAS

Početak utrke je s Gradskog trga u Vitezu, koji će ujedno biti i cilj utrke. Dužina staze je 5 000 m, trajanje utrke je 60 minuta, a broj sudionika je 200.

OGLAS

Mjerenje vremena će se vršiti elektronski. Za plasman trkača kao relevantno vrijeme koristit će se Gun start vrijeme, a svaki trkač će također dobiti i svoje čip vrijeme.

OGLAS

Za sve natjecatelje će biti osigurana voda i voće.

Za tri prvoplasirana natjecatelja u muškoj i ženskoj kategoriji, bit će osigurane nagrade u vidu poklon bona u trgovini GMS.

Prijave za trku su još uvijek u tijeku i isključivo su on-line na web stranici stotinka.hr. Kraj za online prijave je četvrtak, 25.03.2021. do 23,59 sati.

Važno je podsjetiti da se sudjelovanje u utrci ne plaća. Startni paketi će se preuzimati na dan utrke od 10,00 sati do 12,00 sati na mjestu start-cilja, Gradski trg Vitez (za eventualne izmjene svi trkači će biti blagovremeno obaviješteni). U startnom paketu će biti startni broj sa čipom i majica.

Bilo koja pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na ontime.bih@gmail.com.

Oglasi
LM