viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.06.22 @ 14:22
OGLAS

Nakon što je proveden natječajni postupak te zaključen ugovor danas je u krugu zgrade Općine Vitez otvoreno jedno od većih ovogodišnjih javnih gradilišta kojim će se urediti prostor oko institucija Općine Vitez te Policijske stanice Vitez.

Naime, projektom je predviđeno uređenje parking prostora ispred i iza Općine, kao i rješavanje pitanja odvodnje oborinskih voda u blizini Općine. Također, planira se proširiti ulaz iz ulice Stjepana Radića prema sporednim cestama, postaviti parking rampe i nastaviti gradnja lokalne prometnice iza zgrade HKD Napredak prema Policijskoj stanci Vitez i obližnjim kućama.

OGLAS

Zadovoljstvo početkom radova nije krio ni općinski načelnik Boris Marjanović koji je za viteški.ba kazao: “Dugo smo pripremali početak ovoga projekta i konačno smo otvorili gradilište. Uz ovaj projekt očekujem kako će uskoro krenuti i niz drugih radova, a kada govorimo o gradskoj jezgri vjerujem da će vrlo brzo krenuti radovi uređenja zgrade Policijske stanice Vitez i rekonstrukcije Gradskog trga, koji će, uz renoviranu zgradu bivšeg hotela Vitez i Općinskog suda- odjel za Vitez biti istinsko središte naše općine“.

OGLAS

Od načelnika smo doznali kako se priprema i značajan dio radova u mjesnim zajednicama i realizacija projekata iz oblasti vodoopskrbe i kanalizacije. Radovi koji su danas vidljivi iza Općine su ukupne vrijednosti 254.893,59 KM, a izvodi ih poduzeće Bossil d.o.o. Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM