viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.05.22 @ 10:35
OGLAS

Proteklih nekoliko tjedana Vitez je ponovno dokazao svoju humanost. Novac koji je bio neophodan za liječenje Vitežanina Dražana Šakića Bande je prikupljen i Dražan uskoro ide na operaciju.

Organizatori ove velike i humane akcije zahvaljuju svim pojedincima, udrugama i tvrtkama koji su nesebično izdvojili novac kako bi Dražan što žurnije bio operiran. Veliki doprinos ovoj akciji je dalo i Gradsko kazalište mladih Vitez, koje je prihod od ulaznica usmjerilo za našeg sugrađanina.

OGLAS

Podsjećamo, Dražan Šakić dugogodišnji je srčani bolesnik, a tijekom posljednjih nekoliko godina zdravstveno stanje mu se značajno pogoršalo te srce radi na samo 29 postotaka, što je dovelo pod znak pitanja ne samo obnašanje redovnih dnevnih aktivnosti, nego i njegov život.
Liječnici na KCUS u Sarajevu su nakon provedenih pretraga ustanovili kako je isključivo rješenje ugradnja CRDT uređaja (vrsta pacemakera), koji bi poboljšao rad srca. Operativni zahvat osim što je neophodan je i žuran te bi se morao obaviti u najkraćem mogućem roku. Ovaj operativni zahvat i sam uređaj iznose 28 000 KM, a visina sudjelovanja u participaciji Zavoda zdravstvenog osiguranja ŽSB iznosi 10 000 KM. Dakle, za operativni zahvat i ugradnju ovoga uređaja Dražanu je neophodno dodatnih 18 000 KM, što je i prikupljeno.

OGLAS

Osim organizatora, putem portala Viteški.ba veliko hvala svima koji su pomogli je uputio i sam Dražan te iskazao posebno zadovoljstvo, jer Vitez uistinu ima velike i humane građane.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM