viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.10.21 @ 23:02

Županijska uprava za civilnu zaštitu je predložila, a Vlada ŽSB donijela slijedeće odluke koje se vežu za pomoć općini Vitez u saniranju šteta nakon požara u naselju Ljubić:


– Odluka o izdvajanju financijskih sredstava općini Vitez za dodjelu financijske pomoći za saniranje štete nastale uslijed požara na stambenom objektu u vlasništvu osobe Redžo Patković. Iz Proračuna ŽSB za 2021. godinu sa pozicije „Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima“ izdvajaju se sredstva općini Vitez u iznosu od 2.000,00 KM, za dodjelu financijske pomoći za saniranje štete nastale uslijed požara na stambenom objektu u vlasništvu osobe Redžo Patković.

OGLAS


– Odluka o izdvajanju financijskih sredstava općini Vitez za dodjelu financijske pomoći za saniranje štete nastale uslijed požara na stambenom i poslovnim objektima poduzeća ,,EKO TRSTIKA” u vlasništvu osobe Mehmed Patković . Iz Proračuna ŽSB za 2021. godinu sa pozicije „Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima“ izdvajaju se sredstva općini Vitez u iznosu od 5.000,00 KM, za dodjelu financijske pomoći za saniranje štete nastale uslijed požara na stambenom i poslovnim objektima poduzeća ,,EKO TRSTIKA“ u vlasništvu osobe Mehmed Patković.

OGLAS


Oglasi
LM