viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.01.21 @ 12:09
OGLAS

S prvom primljenom donacijom, koja je stigla od strane Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa ŽSB, tradicionalno vrijedni mještani naseljenog mjesta Krčevine krenuli su u akciju uređenja prostorija Hrvatskog doma Mjesne zajednice.

– Očekujemo još neke financijske i materijalne donacije, te sa svojim uloženim sredstvima planiramo ovaj prostor urediti u pravi mali mjesni centar koji će koristiti svi naši mještani kao i ostali pojedinci i udruge kako je to do sada bio običaj. Stalo nam je da sam prostor i vanjsko uređenje služi na ponos svih, osobito jer u planu imamo dodatno unaprijediti tradicionalne organizacije te realizirati nove. Ovom prigodom zahvaljujem se svim onim mještanima koji već dugi niz godina, bez ikakve naknade ali s ljubavi prema mjestu življenja, sudjeluju u svakoj novoj akciji, a na dobrobit svih korisnika što nam predstavlja znatne materijalne uštede i primjer zajedništva,  – kazao je za čitatelje portala viteški.ba predsjednik MZ  Krčevine, Vlado Žuljević.

Odobrenim sredstvima u iznosu od 4.000,00KM MZ Krčevine će realizirati prvu fazu uređenja prostorija na katu Hrvatskog doma u svrhu osiguranja smještajnih kapaciteta.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM