viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
susret blaženka bobana i borisa marjanovića
Vrijeme objave: 31.01.24 @ 14:22

Danas se općinski načelnik Boris Marjanović susreo sa županom Splitsko-dalmatinske županije Blaženkom Bobanom, kojega je primio u službeni posjet, a zajedno su nakon sastanka posjetili i spomenik ubijenoj djeci „Osmica“.

Inače, danas u posjetu Središnjoj Bosni, uz župana Bobana borave i njegovi suradnici te ravnatelj Uprave za regionalni razvoj Ivan Bota. Tim povodom na sastanku u Općini Vitez razgovarano je o potencijalima općine Vitez gdje je načelnik Marjanović predstavio težišta u radu općinske administracije kao i sve ostale specifičnosti lokalne zajednice u cjelini.

OGLAS

Posebno je istaknuo gospodarski potencijal koji općina Vitez posjeduje, kao i turistički, kulturni te sportski. Tijekom sastanka zajednički je ocijenjeno kako su sve to izuzetno perspektivne grane za jačanje međusobnih odnosa kroz provođenje zajedničkih projekata.

OGLAS

„Općina Vitez opredijeljena je za jačanje suradnje te korištenje svih dostupnih fondova kako bi našu strategiju razvitka implementirali u što većem kapacitetu. S time u vezi itekako nam je važna suradnja i potpora svih institucija iz Republike Hrvatske, jer su njihova iskustva, ali i programi pomoći Bosni i Hercegovini od izuzetnog značaja“, rekao je Boris Marjanović, načelnik Općine Vitez.

OGLAS

Sugovornici su se složili kako će u budućnosti razraditi konkretne zajedničke projekte pri čemu je župan Boban naglasio spremnost za punu suradnju s Općinom Vitez.

Prilikom posjeta spomeniku „Osmica“ položili su cvijeće, upalili svijeće i pomolili se za nevino stradalu djecu te se u kratkom razgovoru zadržali s obitelji poginulih i predstavnicima Udruge „Osmica“.

Oglasi
LM