viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.12.20 @ 10:37

1. Danas je 2. nedjelja došašća, sveti Nikola biskup i mise su po redovitom rasporedu.
Utorak je Bezgrešno začeće djevice Marije, prvo čelo Božića. Mise su kao i svakim radnim danom u adventu: zornica u 6,00 i večernja u 18,00 sati.
Sljedeća nedjelja je 3. nedjelja došašća, nedjelja Caritasa- sakupljati će se milostinja za sve potrebne i siromašne. Mise su po redovitom rasporedu.


2. U subotu, 12. prosinca, započinju velike božićne ispovijedi u našoj župi. Termini prije podne: u 10,00 sati Krušćica i 11,00 sati Vitez. Termini poslije podne: u 16,00 sati Krušćica i 17,00 sati Vitez. Termini ispovijedi za druga mjesta u našoj župi bit će naknadno objavljeni.

OGLAS


3. U srijedu, petak i subotu su zimske Kvatre. Posvećene su zahvalnosti Bogu. Ta tri dana trebalo bi se uzdržavati od mesa.

OGLAS


4. Dragi župljani! Vrijeme Božića je i vrijeme darivanja. Zato mi moramo iskoristiti ovo vrijeme i pripremiti se što bolje na način koji se od nas očekuje. Nažalost, socijalna situacija u Bosni i Hercegovini je svakim danom sve gora i gora. 45% stanovništva živi ispod socijalne razine. Mnogi ne znaju gdje tražiti utočište. Dopustite da župa bude vaša produžena ruka pomoći onima kojima je potrebna. Pokažimo im još jednom da nisu zaboravljeni. Svoje darove možete ostaviti u prodajnim centrima : Buba, Best, Fis i Mali Fis, petkom i subotom, a posljednji tjedan sve dane, u korpe pored kojih će biti framaši. Ili napravite božićni poklon, packet, naznačite dob i spol djeteta, donesite do nas, a mi ćemo za vas izmamiti osmjeh na nekom dječjem licu. Hvala unaprijed.

OGLAS
Oglasi
LM