viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.03.24 @ 20:00

Kratko putovanje motorom nije samo avanturistička pauza od svakodnevnice, već i put u vlastitu dušu. Jer motori su savršeni strojevi za meditaciju uz koju možete otkriti nepoznate strane sebe.

Važno je imati cilj u životu. Manje pred očima, ali više u srcu. To važi i za Vitežanina Dejana Marosa koji motor vozi od 1998. godine. Ovih dana posebno je u očima javnosti jer je svojim motorom, zajedno sa još jednom osobom krenuo do Bugojna, produžio do Austrije, kako navodi ugodnih 1200 km.

,,Svima koji se kreću stazama kao ja, poznato je da motor ima vlastitu svijest. Sličnu kao i mi sami. Radi se o živoj materiji koja poprima vlastito ponašanje. Kada putujem motorom, moja duša putuje paralelno sa stvarnošću. Do sada sam se kilometrima vozio duž različitih zemalja. Sa motorom sam prošao deset zemalja neke i po 10 puta, u Austriju sam putovao sa kolegom iz Slavonije, Mariom Mirkovićem, to je bilo putovanje kroz prirodne ljepote Slovenije i Austrije. Hrvatska, Slovenija, Austrija, Mađarska Rumunjska, Albanija, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Grčka, Srbija su zemlje koje smo obišli, navodi Dejan Maros za Viteški.ba.

OGLAS

Ističe kako najčešće putuje u paru sa suprugom i kolegama. Tijekom svakog putovanja sigurnost je na prvom mjestu pa ostalo što se stigne.

OGLAS

Ukoliko se netko hoće pridružiti, ove godine će biti i Afrike malo, što će biti još jedno u nizu avanturističkih pohoda na motoru. I za kraj kratkog razgovora, Dejan je imao potrebu dodati da motor nije nužno sredstvo za nesreću nego za sreću, naravno ukoliko se normalno koristi.

OGLAS
Oglasi
LM