viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.06.22 @ 13:13

U Odžaku je sinoć održana Večer etno druženja, a pjesma, ples, kvalitetne i raznolike koreografije su pored odličnog druženja i atmosfere bili glavna tema. Jednosatni koncert upriličili su HKD ,,Napredak” Odžak, BZK ,,Preporod” Odžak, KUD Fra Ivo Šimić Novo Selo, a pored domaćina u Centru za kulturu u Odžaku poseban doživljaj su priredili gosti iz HKD ,,Napredak” Vitez na čelu sa predsjednicom Gordanom Mišković. Red igre, red pjesme i nešto glazbenih melodija su dokaz kako BiH ima one starije, ali i one mlađe koji će još uvijek čuvati tradiciju naših krajeva.

Odžačkom kraju viteški Napredak se predstavio sa folklornom skupinom A, Ženskim vokalnim sastavom, Muškom pjevačkom skupinom Krčevljani, Ritter ethno ansamblom te završnim kolom iz opere Ero s onoga svijeta Jakova Gotovca.

OGLAS

Na kraju programa u ime Centra za kulturu Odžak, ali i u ime glavnog i idejnog organizatora, obratila se v/d ravnatelja ljubica Radić, zahvalila se gostima koncerta, sudionicima programa, ali i svakako iskazala posebno zadovoljstvo zbog kvalitetnog programa jer to i jest cilj, uživati u kulturi i tradiciji naših krajeva. Uručila je i zahvalnice društvima, nakon čega su predsjednici ili voditelji društava iskazali posebnu zahvalnost za poziv i želju da se ovo i nastavi. Programom su se ispreplićali osjećaji zadovoljstva i ponosa, jer je ovom kulturnom manifestacijom poslana snažna poruka iz Odžaka, BiH ima čuvare tradicije, a Večer etno druženja proglašavaju uspješnom.

OGLAS
Oglasi
LM