viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.08.22 @ 06:43

Sinoć je u Zelenoj dvorani Osnovne
škole Novi Travnik predstavljen roman ,,Na
Vrbasu tekija”, autora Josipa Mlakića čime
je započelo Napretkovo kulturno ljeto “INOVIraj”.

Nebojša Dimitrijević je vodio program, a uvodnim riječima se potom obratio
Blagun Lovrinović, predsjednik HKD
Napredak podružnica Novi Travnik, koji je iskazao zahvalnost autoru na predstavljanju romana u Novom Travniku te je i službeno otvorio Napretkovo kulturno ljeto “INOVIraj”. Nakon Lovrinovića okupljenima se obratio i
autor djela, Josip Mlakić koji je iznio najzanimljive dijelove romana. S nekoliko riječi se obratio i viteški književnik Anto Zirdum, koji je ujedno bio i predstavljač knjige. Glazbenim sadržajem promociju je upotpunio profesor glazbe Ivo Jandrić. Promociji romana, pored ostalih su nazočili, Lidija Bradara, izaslanica u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i načelnik općine Novi Travnik Stjepan Dujo.

OGLAS

Napretkovo kulturno ljeto traje tri dana. Za večeras je najavljen koncert BIG BAND-a BJELOVAR, koji će se od 20 sati održati na Trgu drinskih mučenica u Novom Travniku. U uvodnom dijelu koncerta nastupit će vokalni sastav Viteški akordi iz Viteza i vokalni sastav Ivančice i prijatelji iz Busovače. Treće večeri, u subotu u 19 sati u Domu kulture u Novom Travniku bit će održana kazališna predstava „Ugledni gost“ Fadila Hadžića, u izvedbi HKUD „Dinara“ Kazališna scena „Cleuna“ iz Livna. Ulaz je slobodan za sve tri večeri.

OGLAS
Oglasi
LM