viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.03.21 @ 19:17

U petak, 19. ožujka 2021. godinu u konferencijskoj dvorani Etno sela Čardaci održana je redovita skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Vitez koja je imala izborni karakter.

Skupštini su u svojstvu gostiju nazočili i dužnosnici HDZ-a BiH i to Marina Pendeš, izaslanica u Domu naroda PS BiH i predsjednica ZŽ HDZ BiH te Boris Marjanović, načelnik općine Vitez i predsjednik OO HDZ BiH Vitez, koji su pozdravili nazočne istaknuvši kako je ponos Viteza odlično organizirana i vođena Mladež koja godinama daje snažan doprinos uspješnom radu cjelokupne Stranke u Vitezu.

OGLAS

Nazočne je kroz pismo koje je uputio izaslanicima pozdravio i predsjednik Mladeži HDZ BiH i zastupnik u Parlamentu FBiH Mario Mikulić.

OGLAS

Na sjednici je usvojeno i Izvješće o radu tijekom protekle dvije godine, a u njemu su posebno istaknute sve aktivnosti i postignuća Mladeži HDZ-a BiH Vitez koje su, kako je kazao dosadašnji predsjednik Križanović, organizirane i provedene na načelima otvorenosti i uključivosti.

OGLAS

Nakon izbornog procesa skupštine održana je i konstituirajuća sjednica Općinskog odbora na kojoj za predsjednika jednoglasno izabran Nikola Šarić.

Šarić, inače jedan od najaktivnijih vijećnika u Općinskom vijeću zahvalio je kolegicama i kolegama na potpori, a posebno dosadašnjem predsjedniku Jakovu Križanoviću, koji je, kako je naveo Šarić, dao osobit i nemjerljiv doprisno u etabliranju organizacije Mladeži ne samo u Vitezu nego i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

“U vremenu pred nama nastavljamo s našim planiranim aktivnostima znatno ojačani s nekoliko novih kolegica i kolega koje će unijeti novu energiju u naš rad. U središte svoga djelovanja stavljamo interese svoga naroda i mladih ljudi te pozivamo sve da nam se priključe”, zaključio je Šarić.

Inače, današnja skupština održana je poštujući higijensko-epidemiološke mjere nadležnih institucija.

Oglasi
LM